Logo Levels Rotterdam
kunnen wij u helpen

Projectomschrijving Levels

WONEN = LEVEN

Appartementengebouw 'Levels' is gesitueerd in het midden van de Müllerpier aan de zijde van de Parkhaven. Deze levendige haven biedt u een levendig en steeds afwisselend uitzicht.

Het gebouw loopt naar de haven toe trapsgewijs op ; het geheel heeft hierdoor een levendig en speels aanzicht. In combinatie met het gebruik van 'stoere' materialen is Levels een absolute aanwinst voor de Müllerpier in het Lloydkwartier.

Levels herbergt 36 luxe drie-, vier- en vijfkamerappartementen, verdeeld over zeven woonlagen.

Net als bij veel van de andere gebouwen op de Müllerpier, parkeert u als bewoner van Levels in de parkeergarage onder het appartementencomplex. Daarnaast beschikt u op deze bouwlaag over een grote berging, waar u veel spullen kunt opbergen. Uw appartement bereikt u vanuit de entreehal met de lift.

Het appartementengebouw omvat globaal genomen vijf typen : A01, B01, C01, D01 en To1, elk met eigen pluspunten, en één zeer royaal penthouse type P01. De woonoppervlaktes variëren van ca. 90 m2 tot ca. 268 m2. Alle appartementen beschikken over ruime zonnige buitenruimten en alle kamers zijn voorzien van vloerverwarming.